(Banket)bakker 3

Fruittaarten, rijsttaarten, briochetaarten,…: in deze module leer je taarten bereiden op basis van gistdegen. Naast taarten komen hier ook een breed gamma aan dessertkoekjes aan bod. Van American cookies over bokkenpootjes tot kletskoppen: na deze module ben jij een echte koekjeskenner.

Wat leer je in deze opleiding?

  • Bereiden, verwerken, bakken, afwerken, bewaren en verpakken van taarten op basis van gistdegen (bv. Limburgse vlaai)

  • Bereiden, verwerken, bakken, afwerken, bewaren en verpakken van een variëteit aan dessertkoekjes (bv. koningsdessert, American cookies, bokkenpootjes,…)

Instapvoorwaarden

Om deel te nemen aan deze module is het sterk aangeraden om eerst (Banket)bakker 1 en 2 te hebben gevolgd.

Kwalificatie

Als je slaagt voor deze module, dan behaal je de deelcertifficaten 'Taarten op basis van gistdegen' en 'Dessertkoekjes'.