Cursus op jouw maat

Heb je als bedrijf, organisatie, vereniging behoefte aan een opleiding over een bepaald thema of een bepaald programma? PCVO Limburg staat open voor suggesties en werkt samen met jou een opleidingstraject of cursus uit op maat van jouw professionaliseringsbehoeften. Of het nu gaat om werknemers leren werken met een nieuwe app op iPad, je medewerkers online leren samenwerken of de leden van je club samen een cursus fotobewerking te laten volgen? De mogelijkheden zijn legio.

Cursussen kunnen op één van onze campussen, online of indien mogelijk in jouw bedrijf plaatsvinden. Het aantal lestijden en de lesmomenten kunnen in overleg bepaald worden.

Neem contact op met Annick Mens, onze opleidingscoördinator ICT en Digitale fotografie. Mail naar annick.mens@limburg.be voor meer info of een afspraak.

Praktisch

Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en je hebt de mogelijkheid om een Adobe CC jaarabonnement aan te schaffen aan € 75 via onze partner.

Dit is een gecertificeerde opleiding gegeven volgens de officiële richtlijnen van de Vlaamse overheid. Na voltooiing van een module ontvang je een deelcertificaat, na voltooiing van een officieel traject is er een certificaat mogelijk.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.