NIEUW – Beleggen voor iedereen

In deze beginnersmodule gaan we leren dat zelf beleggen op de beurs je heel wat geld kan uitsparen. Beleggen via bankfondsen is duur. Op een rationele en praktische manier gaan we samen ontdekken hoe je het best je geld op een veilige manier laat renderen. Dit door middel van o.a. technische analyse, Timing is Money!
In welke producten kan je het best beleggen? Valkuilen vermijden. Hoe vangen we aan? Money management is een belangrijk onderdeel van beleggen: hoe scherm je je af tegen sterke  beursdalingen?
Deze thema’s komen allemaal aan bod in begrijpelijke en klare taal. Op de beurs kan je ook met kleine bedragen handelen, dus dit is voor iedereen mogelijk.


Op dit moment is deze opleiding nog niet opgenomen in de planning voor september. Je kan je, geheel vrijblijvend, kandidaat stellen door het formulier ‘Ik stel mij kandidaat’ in te vullen. Een cursus mag opstarten vanaf 11 cursisten. Zodra dit aantal bereikt is krijg je een uitnodiging om je in te schrijven.


Lesmomenten: M Woe av, 18u30 – 21u35 1 Beleggen voor iedereen
M Woe av, 18u30 – 21u35 2 Beleggen voor iedereen
Start/einde: week 01/02/21 tem week 16/06/21
Type opleiding: 100% contact onderwijs
Locatie: Campus Maasmechelen
Prijs: € 90 per module (cursus in zw/w is inbegrepen)
Extra kosten: cursus in kleur € 5 (optioneel)

Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en je hebt de mogelijkheid om een Adobe CC jaarabonnement aan te schaffen aan € 75 via onze partner.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.