Workshops voor leerkrachten

Programma’s: Outlook, Smartschool, …

Als leerkracht moet je tal van ICT tools kunnen gebruiken om je lessen voor te bereiden, boeiend te maken voor je leerlingen of om je administratie in orde te maken. Wij kunnen je hier bij helpen. Je hebt keuze uit tal van workshops:

  • E-planning in Outlook
  • Haal alles uit Smartschool
  • Veilig online met kinderen
  • … liever een zelfgekozen thema? Ook dat kan. Contacteer onze coördinator!

Doelgroep

  • Je bent leerkracht in het lager of secundair onderwijs.
  • Je wil tools aangereikt krijgen die je kan gebruiken om je lessen voor te bereiden of interessanter te maken of om je administratie te vergemakkelijken.
  • Je kan vlot met de pc werken en je kan surfen op het internet.

Praktisch

Op dit moment is deze opleiding nog niet opgenomen in de planning voor september. Je kan je, geheel vrijblijvend, kandidaat stellen door het formulier ‘Ik stel mij kandidaat’ in te vullen. Een cursus mag opstarten vanaf 11 cursisten. Zodra dit aantal bereikt is krijg je een uitnodiging om je in te schrijven.


Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en je hebt de mogelijkheid om een Adobe CC jaarabonnement aan te schaffen aan € 75 via onze partner.

Dit is een gecertificeerde opleiding gegeven volgens de officiële richtlijnen van de Vlaamse overheid. Na voltooiing van een module ontvang je een deelcertificaat, na voltooiing van een officieel traject is er een certificaat mogelijk.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek? Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.


Lesmomenten: “Deze cursus wordt op dit moment niet ingericht. Bij interesse mail naar annick.mens@limburg.be om je op de wachtlijst te zetten.”