Snel op weg met Office 365

Programma’s: Microsoft Office 356 – Word, Excel, Access, Powerpoint, …

In deze module proef je van de verschillende programma’s binnen Microsoft Office 365. Je krijg een goed beeld van waarvoor je Word, Excel, Access, Powerpoint, … kan gebruiken. Je leert de werkwijze kennen van elk programma en kan enkele basis documenten opmaken en instellen.

Na deze module kan je de keuze maken om je kennis te vervolmaken in een module die volledig gewijd wordt aan een specifiek programma.

Doelgroep

  • Je wil een overzicht krijgen van de mogelijkheden van de programma’s in Office 365.
  • Je krijgt graag veel uitleg en wil op een rustig tempo werken.
  • Je kan vlot met de pc werken en je kan surfen op het internet. Je hebt al een goede kennis van het besturingssysteem Windows.

Praktisch

Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en op het educatieve tarief van Adobe CC voor de duur van de opleiding.

Dit is een gecertificeerde opleiding gegeven volgens de officiële richtlijnen van de Belgische overheid. Na voltooiing van een module ontvang je een deelcertificaat, na voltooiing van een officieel traject is er een certificaat mogelijk.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.