Snel op weg met Office 365

Programma’s: Microsoft Office 356 – Word, Excel, Access, Powerpoint, …

In deze module proef je van de verschillende programma’s binnen Microsoft Office 365. Je krijg een goed beeld van waarvoor je Word, Excel, Access, Powerpoint, … kan gebruiken. Je leert de werkwijze kennen van elk programma en kan enkele basis documenten opmaken en instellen.

Na deze module kan je de keuze maken om je kennis te vervolmaken in een module die volledig gewijd wordt aan een specifiek programma.

NIEUW

Je kan deze cursus ook in sneltempo volgen. In de module Bliksemsnel op weg met Office 365 zie je dezelfde inhoud op 20 lestijden (ipv 60) ofwel 6 lessen. Mag het dus wat sneller of zoek je een snelle opfriscursus, dan is deze optie zeker interessant.

Doelgroep

  • Je wil een overzicht krijgen van de mogelijkheden van de programma’s in Office 365.
  • Je krijgt graag veel uitleg en wil op een rustig tempo werken.
  • Je kan vlot met de pc werken en je kan surfen op het internet. Je hebt al een goede kennis van het besturingssysteem Windows.

Praktisch
Op dit moment is deze opleiding nog niet opgenomen in de planning voor september. Je kan je, geheel vrijblijvend, kandidaat stellen door het formulier ‘Ik stel mij kandidaat’ in te vullen. Een cursus mag opstarten vanaf 11 cursisten. Zodra dit aantal bereikt is krijg je een uitnodiging om je in te schrijven.


Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.

Lesmomenten: B Vr vm, 9u00-12u05 Snel op weg met Office 365
M Ma av, 18u30-21u35 Snel op weg met Office 365
M Ma av, 18u30-21u35 Snel op weg met Office 365 – FLEX
Start/einde: week 01/02/21 tem week 16/06/21
Type opleiding: 100% contact onderwijs
Locatie: Campus Maasmechelen (M)
Dienstencentrum Bolster, Maasmechelen (B)
Prijs: € 90 per module (cursus in zw/w is inbegrepen)
€ 55 per module dienstencentra Bolster
Extra kosten: cursus in kleur € 5 (optioneel)

Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en je hebt de mogelijkheid om een Adobe CC jaarabonnement aan te schaffen aan € 75 via onze partner.

Dit is een gecertificeerde opleiding gegeven volgens de officiële richtlijnen van de Vlaamse overheid. Na voltooiing van een module ontvang je een deelcertificaat, na voltooiing van een officieel traject is er een certificaat mogelijk.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.