Adobe Lightroom

Deze opleiding maakt deel uit van het traject Creatieve fotobewerking in Photoshop en Lightroom.

We bekijken zowel basisbewerkingen als complexe bewerkingen aangepast aan jouw niveau. Om de theorie toe te passen gebruik je een fotobewerkingsprogramma naar keuze. Wordt er klassikaal besproken hoe je bijvoorbeeld de belichting in een foto bijstelt, dan oefen jij dat in Adobe Lightroom. Je maakt creatieve toepassingen met je eigen foto’s en leert ze op een professionele manier presenteren.

Je krijgt een cursus op jouw maat geschreven. De leerkracht bespreekt klassikaal de gezamenlijke topics. Vervolgens maak je oefeningen op het thema in jouw favoriete programma, op jouw niveau en op jouw tempo. Heb je nood aan herhaling dan kan dat. Ben je klaar voor uitbreiding dan krijg je extra verdiepingsopdrachten.

DOELGROEP:

  • Je maakt vaak foto’s in Camera Raw en hebt aandacht voor detail hierbij.
  • Je wil je foto’s op een niet-destructieve en professionele manier bijstellen.
  • Je wil je foto’s ordenen en labelen.

INHOUD:

Raadpleeg het traject Creatieve fotobewerking in Photoshop en Lightroom voor de inhoud van de modules.


Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en op het educatieve tarief van Adobe CC voor de duur van de opleiding.
Dit is een gecertificeerde opleiding gegeven volgens de officiële richtlijnen van de Belgische overheid. Na voltooiing van een module ontvang je een deelcertificaat, na voltooiing van een officieel traject is er een certificaat mogelijk.

Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.

Semesteropleiding

Inschrijvingsgeld

sept – jan | jan – jun

per module: € 90 (60 Lt)