Creatieve foto- en videobewerking met je smartphone/tablet

Het fotograferen met je Smartphone en/of tablet lijkt simpel. Het is niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Maar er is veel meer uit te halen dan je voor mogelijk houdt. We leren je de instellingen van je Smartphone te verbeteren en ook tonen we je om goede composities te maken. Verder gebruiken we verschillende apps om aan onze foto’s een boeiende uitstraling te geven. Zo komen landschapsfotografie, portret- en macrofotografie aan bod. De lessen worden pragmatisch gegeven, veel doen en niet te veel theorie.

Op de smartphone of tablet bewerk je je foto’s en/of video’s die je maakte met je smartphone. Met eenvoudige apps tover je je foto’s om in leuke, sfeervolle beelden. Vervolgens deel je ze met vrienden, zet ze op social media, laat je ze afdrukken of maak je er een diashow van.

Deze module komt in aanmerking voor kredieturen (in tegenstelling tot de andere opleidingen Digitale fotografie).


Lesmomenten:
S Di vm,
09u-12u05
14/09/21 – 25/01/22 1 Creatieve foto- en videobewerking op je smartphone/tablet CONTACT € 55
B Di nm,
13u00-16u05
14/09/21 – 25/01/22 2 Creatieve foto- en videobewerking op je smartphone/tablet (vervolg) CONTACT € 55
Locatie:
Campus Maasmechelen (M)
Dienstencentrum De Bolster, Maasmechelen (B)
Dienstencentrum Stockheim, Dilsen-Stokkem (S)
Dienstencentrum De Linde, Riemst (R)
Campus Voeren (V)
cursus in kleur € 5 (optioneel)

 

Als cursist heb je recht op gratis thuisgebruik van MS Office 365 en je hebt de mogelijkheid om een Adobe CC jaarabonnement aan te schaffen aan € 75 via onze partner.

Op dit moment is deze opleiding nog niet opgenomen in de planning. Je kan je, geheel vrijblijvend, kandidaat stellen door het formulier ‘Ik stel mij kandidaat’ in te vullen. Een cursus mag opstarten vanaf 11 cursisten. Zodra dit aantal bereikt is krijg je een uitnodiging om je in te schrijven.


Vragen? Meer info? Een oriënterend gesprek?
Maak een afspraak met Annick Mens, coördinator ICT en Digitale fotografie opleidingen. Mail naar annick.mens@limburg.be.