Creatief schrijven

Zit je al jaren met het idee dat je iets wilt schrijven, maar het je om één of andere manier niet lukt? Wil je een boek schrijven, maar loop je steeds vast na een paar pagina’s? Wil je je levensverhaal opschrijven voor je kinderen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je gedichten schrijven, maar vind je niet de juiste woorden?

Of je nu kinderverhalen wilt schrijven om voor te lezen of volwassen spannende boeken, de cursus Creatief Schrijven kan je hierbij zeker helpen. Aan de hand van korte, creatieve, out-of-the-box of uitgebreide schrijfopdrachten en een hele brok cursusmateriaal zal je, onder begeleiding van een kundige docent, begeleid worden om je door de problemen heen te worstelen om eindelijk te doen wat je altijd wou doen: iets creatiefs schrijven!

Het leuke is dat je deze cursus op je eigen tempo kan volgen. Voor het overgrote deel krijg je je cursus en je bepaalt op eigen tempo hoe snel je deze wil afwerken. Je krijgt enkel een begin- en einddatum mee. Je dient je taken in wanneer jij dat wil, en zal aan de hand van je opdrachten verder begeleid worden. Op enkele contactmomenten na zal deze cursus dus volledig vanuit je eigen locatie gevolgd kunnen worden. Want de meeste inspiratie krijg je niet in een klaslokaal, maar buiten in de natuur, of thuis in je tuin of studeerkamer!

Indien je verkocht bent aan de cursus, of je wil meer informatie hierover ontvangen, aarzel dan niet om contact op te nemen via de website www.pcvolimburg.be of telefonisch via 078/77.09.55, of direct via dirkvranken@hotmail.be.