Duits

Ab jetzt Deutsch lernen in PCVO Limburg!

Ongeveer 100 miljoen mensen in Europa spreken Duits. Dat betekent meteen, dat deze taal de meest gesproken taal van Europa is.

Om welke reden je ook graag Duits leert, om te reizen of voor je werk, hier ben je aan het juiste adres. Met de kennis van het Duits creëer je voor jezelf oneindig veel mogelijkheden. Je verdiept niet alleen je reiservaring in Duitstalige landen, maar ook in Oost-Europa. Je maakt makkelijker kennis met de plaatselijke cultuur en bouwt wellicht vriendschappen voor het leven op.

Ben je op zoek naar werk in de toeristische sector, dan is het een pluspunt als je de taal meester bent want Duitse toeristen geven veel geld uit en laten zich graag verwennen in hun eigen taal.
Door de kennis van het Duits onderscheid jij je van de groep sollicitanten. De meeste hebben immers het Frans en Engels wel onder de knie, maar hebben veel minder tot nauwelijks kaas gegeten van de Duitse taal. Als je dan weet dat Duitsland de eerste exportmarkt is van Vlaanderen, is de keuze snel gemaakt.

Je keuze voor het Duits, de taal van het grootste land en de sterkste economie van Europa en ook de grootste exporterende handelsmacht ter wereld, kan je succes en toekomst op de arbeidsmarkt bepalen!

Was immer für Pläne Sie für Ihre Zukunft haben mögen, mit Deutschkenntnissen schaffen Sie sich unendliche Möglichkeiten. Deutsch zu lernen bedeutet Fertigkeiten zu erwerben, mit denen Sie Ihre berufliche und private Lebensqualität verbessern können.

Het aanbod Duits campus Moderne Talen vind je hier!