Huishoudelijk koken

 Koken met kruiden

Reis in deze module al kokend de wereld rond!

INHOUD

  • Overzicht van de keukenuitrusting
  • Uitleg over verantwoord kruiden kiezen, kopen, gebruiken en bewaren
  • Je leert de basistechnieken met betrekking tot het versnijden van kruiden, vlees, vis, verloren en vergeten groenten en fruit
  • Je maakt kennis met de verschillende kooktechnieken
  • Verschillende kruiden uit verschillende landen komen aan bod
  • Al deze technieken worden uiteindelijk gebruikt bij het samenstellen van kruidenmenu’s die je thuis ook kan toepassen
 
Semesteropleiding sept – jan | jan – jun
Inschrijvingsgeld € 280 (lesgeld € 120 + cursuskost € 0 + ingrediënten € 10/les)
 
 Trendy koken

INHOUD

  • Diverse kooktechnieken uitbreiden en inoefenen
  • Aanleren en inoefenen van serveertechnieken
  • Bereiden, opdienen en afruimen van een feestelijke menu: aperitief, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
  • Seizoensgebonden keuken
  • Zelfstandig een feestelijke menu bereiden en opdienen
 Basis koken

Binnenkort!

 Gastvrij koken

Binnenkort!


Semesteropleiding
Inschrijvingsgeld

sept – jan | jan – jun
per module: € 150 (lesgeld € 120 + forfait € 30 + ingrediënten aan leerkracht per les niet inbegrepen)

Verplichte kledij in de keuken: 30 €. Veiligheidschoenen verplicht doch niet prijs inbegrepen.