Koken met kruiden
Reis in deze module al kokend de wereld rond!
INHOUD
- Overzicht van de keukenuitrusting
- Uitleg over verantwoord kruiden kiezen, kopen, gebruiken en bewaren
- Je leert de basistechnieken met betrekking tot het versnijden van kruiden, vlees, vis, verloren en vergeten groenten en fruit
- Je maakt kennis met de verschillende kooktechnieken
- Verschillende kruiden uit verschillende landen komen aan bod
- Al deze technieken worden uiteindelijk gebruikt bij het samenstellen van kruidenmenu’s die je thuis ook kan toepassen
Semesteropleiding | sept – jan | jan – jun |
Inschrijvingsgeld | € 280 (lesgeld € 120 + cursuskost € 0 + ingrediënten € 10/les) |
Trendy koken
INHOUD
- Diverse kooktechnieken uitbreiden en inoefenen
- Aanleren en inoefenen van serveertechnieken
- Bereiden, opdienen en afruimen van een feestelijke menu: aperitief, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
- Seizoensgebonden keuken
- Zelfstandig een feestelijke menu bereiden en opdienen
Basis koken
Binnenkort!
Gastvrij koken
Binnenkort!
Semesteropleiding
Inschrijvingsgeld
sept – jan | jan – jun
per module: € 150 (lesgeld € 120 + forfait € 30 + ingrediënten aan leerkracht per les niet inbegrepen)
Verplichte kledij in de keuken: 30 €. Veiligheidschoenen verplicht doch niet prijs inbegrepen.
Vul onder 'cursusnaam' de cursus waar u de uurroosters van wilt raadplegen.