Visie/Missie

PCVO Limburg, een leven lang blijven leren!

ONZE MISSIE: Waar gaan we voor?
Bij PCVO Limburg sta jij als cursist centraal! Met een deskundig team enthousiasmeren en stimuleren we je om een leven lang te leren. We reiken je alle kansen aan om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen in een snel veranderende maatschappij.

ONZE VISIE: Waar staan we voor?

We zijn er voor iedereen! Leren op een vlotte, aangename manier, daar gaan we voor. Elke cursist is uniek. Dat vraagt om een persoonlijke benadering en ‘maatwerk’. We leren samen, van en met elkaar. Dat geldt zowel voor onze cursisten als voor onze medewerkers. Leerplezier in een warme werk- en leeromgeving, dat is voor ons erg belangrijk.
Onze leraren zijn experten in hun vakgebied, kwaliteit is onze topprioriteit !

Onze aanpak is erop gericht om je op de best mogelijke manier nieuwe competenties te laten ontwikkelen. Dat betekent dat we volop inzetten op praktijkgerichte lessen, in goed uitgeruste lokalen met de meeste moderne materialen. We hebben een flexibel aanbod van contact- en afstandsonderwijs zodat we ook in moeilijke tijden of voor wie wat verder woont degelijk onderwijs kunnen bieden.


PCVO Limburg heeft 3 vestigingsplaatsen, elk met hun specifieke context. Het aanbod van de cursussen is afgestemd op de vraag en de noden in die regio. Daarnaast bieden we ook lessen aan in dienstencentra, secundaire scholen,… We werken ook vaak samen met partners waarvoor we kwaliteitsvolle cursussen organiseren.

Eén van onze troeven is zeker ons enorm uitgebreide opleidingsaanbod. Niet voor niets is onze nieuwe slogan:

PCVO Limburg, een leven lang blijven leren!”