Corona maatregelen

Update 2-01-2021

Onze onderwijsactiviteiten zullen tot aan de krokusvakantie (conform regelgeving Onderwijs) doorgaan in code rood. Dit betekent dat er zoals in de vorige periode maximaal 25% van ons aanbod georganiseerd mag worden in contactonderwijs (op school). Daarom gaan we ervoor zorgen dat je in een combinatie van contact- en afstandsonderwijs je lessen kan blijven volgen. Je leerkracht zal hier je meer info over bezorgen.

Aangezien we de veiligheid van personeel en cursisten erg belangrijk vinden wijzen we je graag nog even op het volgende:

Keer je terug als reiziger uit een rode zone en word je als een hoog-risicocontact beschouwd?

Neem dan contact op met je leerkracht. Hij/zij bekijkt graag met jou de mogelijkheden hoe je de lessen vanop afstand kan volgen tijdens de periode van verplichte quarantaine.  

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons (pcvolimburg@limburg.be)

Update 15-11

Vanaf maandag 16 november worden al onze onderwijsactiviteiten georganiseerd in code rood (conform regelgeving Overheid). Dit betekent dat er maximaal 25% van ons aanbod georganiseerd mag worden in contactonderwijs (op school). Daarom gaan we ervoor zorgen dat je in een combinatie van contact- en afstandsonderwijs je lessen kan blijven volgen.

Houd je mail in de gaten, je leerkracht zal hier contact over opnemen met je!

We wijzen je er ook nog graag op dat je in het geval je tot een risicogroep behoort, er zeker goed aan doet om bij je arts te informeren of je de fysieke lessen mag blijven bijwonen. Je hoeft ons geen doktersattest te bezorgen, maar gezondheid gaat echt boven alles!

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons (pcvolimburg@limburg.be)