Beperkte opstart voor het volwassenenonderwijs vanaf dinsdag 2 juni

Update 02.06

Hopelijk mochten we intussen ‘welkom terug’ tegen je zeggen!

Mag je terug naar school komen, dan zal dit voor jou wat aanpassingen vergen. Bij aankomst zal je temperatuur gemeten worden en is het, zoals de richtlijnen van ons verlangen, de bedoeling dat je een mondmasker draagt en je handen ontsmet. Er zijn looproutes uitgezet en verdere maatregelen genomen die nodig zijn in het “nieuwe normaal”.

Ook de evaluatie zal op een andere manier gebeuren. Dit zal verschillen per opleiding en kan bijvoorbeeld aan de hand van taken en opdrachten zijn, of op basis van informatie die de leerkracht door het jaar heen verzamelde. Er zijn ook opleidingen waarbij de toetsen online zullen worden afgenomen, hierover krijg je bericht van je leerkracht.

De afspraken van de vorige update blijven gelden. We herhalen ze hieronder: 

Je kan enkel terug starten als je:

  • nog een stage moet doen, dan kan je deze aanvatten na bericht van je leerkracht
  • een cursist Tweedekansonderwijs bent, dan kan je een individuele afspraak maken met de coördinator Tim Garré
  • cursist bent die afstudeert in één van de volgende studiegebieden: Afwerking bouw, Auto, Bakkerij, Horeca, Koeling en warmte, Land- en tuinbouw, Lassen, Mechanica-elektriciteit, Ruwbouw en Schrijnwerkerij. De leerkracht neemt hierover contact met je op.

Voor alle andere opleidingen blijft afstandsonderwijs de norm. We blijven ons uiterste best doen om je de nodige ondersteuning te geven en te begeleiden op afstand.

Take care!

Hartelijke groet
Team PCVO Limburg